Your Universal Remote Control Center
RemoteCentral.com
Philips Pronto Classic Forum - View Post
Previous section Next section Up level
Up level
The following page was printed from RemoteCentral.com:

Login:
Pass:
 
 

Topic:
Tivo "LIVE TV" code
This thread has 2 replies. Displaying all posts.
Post 1 made on Thursday May 22, 2014 at 14:55
Ganymebe
Long Time Member
Joined:
Posts:
August 2003
40
I have been using a TSU9600 through a pair of RFX9400s for a long time and everything worked fine. Then I got a TiVo Premiere and eventually a TiVo Roamio. With both of those, every button works great for me except the "Live TV" button. It has no effect.

I have tried a ton of experiments with my old code (that worked on my old TiVo), a few codes from files out here, and learning from the TiVo IR remote. The Tivo remote's Live TV works 100% of the time, but whatever I am doing to learn it isn't working. Everything fails.

Can anyone either offer suggestions or perhaps a code that works? My recent tries were the database codes from TiVo codeset 1267 and 2745 and this one that I "learned".

0000 006D 0022 0002 0024 00AB 0015 003F 0015 0015 0015 003F 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 003F 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 003F 0015 003F 0015 0015 0015 0015 0015 003F 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 003F 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 0015 003F 0015 003F 0015 003F 0015 0702 0157 0055 0015 0E40

Thanks!
Post 2 made on Friday May 23, 2014 at 01:21
Ernie Gilman
Yes, That Ernie!
Joined:
Posts:
December 2001
29,841
Learn it a few more times and show us what you get each time, unless of course they are all the same.
A good answer is easier with a clear question giving the make and model of everything.
"The biggest problem in communication is the illusion that it has taken place." -- G. “Bernie” Shaw
Post 3 made on Friday May 23, 2014 at 08:12
Lyndel McGee
RC Moderator
Joined:
Posts:
August 2001
12,643
Wrong forum. You should be posting in the Pro Forum.

Does an onscreen button work when you press and hold it?

If so, adjust the IR 'Duration' of this code in the Component Database to something other than default. Pick a large value in seconds and work backward until that no longer works.
Lyndel McGee
Philips Pronto Addict/Beta Tester


Jump to


Protected Feature Before you can reply to a message...
You must first register for a Remote Central user account - it's fast and free! Or, if you already have an account, please login now.

Please read the following: Unsolicited commercial advertisements are absolutely not permitted on this forum. Other private buy & sell messages should be posted to our Marketplace. For information on how to advertise your service or product click here. Remote Central reserves the right to remove or modify any post that is deemed inappropriate.

Hosting Services by ipHouse